Kdo to ví, odpoví

Kdo to ví, odpoví

Anotace: Pro tebe :-)

KDO TO VÍ, ODPOVÍ

Kdo ví, kde se skrývá
A kam chce jít
Krásný úsměv ona mívá
Aspoň jednou s ní chci být.

Dozrajou jablka, jedno si vem
Když jsem s tebou, růžová je zem
S tebou jsou sváteční večery
Chybí jen brambůrky a cherry.

Sto chutí jet za tebou mám
Srdce ti najisto, to si piš, dám
Celý další rok s tebou si psát
Je to ráj, občas, vím, i jsem se zmát´.

Doufám, že naše přátelství nikým nebude rušeno
Srdce mi buší, když vzpomenu si na jedno
Že napíšeš mi, že já budu rád
Za každých podmínek při tobě stát.
Autor Zasněný básník, 15.01.2009
Přečteno 349x
Tipy 14
Poslední tipující: lady_esik, Lilly Lightová, strašidýlko-střapatý, Danik, Holis, Duhová, Dev_LATea_princess, Darkkitty, labuť, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí