Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: to se mi nestalo

Vzpomínky

Žádnej blbec
Nejsem světec
Modlím se
A čtu si notes

Zápisky z mládí
Života mého
Dneska už nesním
Dosáhnu svého!

Co jsem dřív dělal
Koho znectil
Kolik gólů dal
A kdy se postil…

Poctivě psal jsem
Trampoty svoje
Trapasy, vítězství,
Porážky z boje…

Jakou jsem poslouchal
Muziku kdysi
Tohle byl rock and roll
Žádný krysy….

Teď sedím, koukám
Nevěřím očím
Jaký jsem býval
Skoro až brečím

Náhle zazvoní zvonec
Uložím tenhle binec
Rozložím kavalec
A vzpomínkám je konec
Autor v.hercik, 15.01.2009
Přečteno 307x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, okapovaroura, Květka Š., Psavec, Bíša, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vzpomínky na mladá léta, to se jeden diví.

15.01.2009 22:06:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí