večerní návštěva parku

večerní návštěva parku

Anotace: co se může stát v obyčejném parku

Sbírka: Jak nezhnít nudou aneb návod co dělat když se nudíte

Po parku se procházím
Různé věci nacházím.
Pomalu se stmívá
A tu na mně něco ze tmy dívá
Takové dvě velké bulvy
Co lesknou se jak dva kovy
Na jednou vidím dvě pilky
Jak se na nich lesknou zoubky

Vrčení se ozvalo
A jen vodítko šustilo
Na stromek jsem vyšplhal
A pes na mě zaštěkal
Na riflích je velká díra
A pes dole nudou zmírá
Pes pod stromem usnul
A já na zem hupsnul
Měl jsem štěstí v klidu ležel
A já jak blázen k východu běžel

S rukama přes půlky blížím se k domovu
A přemýšlím co jako výmluvu.
Autor vOrange, 15.01.2009
Přečteno 336x
Tipy 6
Poslední tipující: Pastička, Agniezka, kikis, PaGy, Káňátko
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vykouzlila úsměv :o)

25.01.2009 20:12:00 | kikis

:-))

15.01.2009 19:47:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí