nepřátele SRN

nepřátele SRN

Anotace: --

Prasátka z říše
přes státní hranici
kopýtkem jedou hodit si
sedačky z plyše
pod velkou zadnicí
obcházej předpisy.

V hvozdech plných srn
a laní
...vítr bonzák lesem nese
stojí kde je zákaz stání
a kouření v lese
pošlete tam hajnýho
co tady byl minule
ať udělá z prasat voli
kulovnicí na kule...
Autor zenge, 15.01.2009
Přečteno 238x
Tipy 4
Poslední tipující: Mario de Janiero, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí