Takhle by to nešlo

Takhle by to nešlo

Anotace: -

Sbírka: Deset

Poslouchej hochu tak takhle by to nešlo
Zatím celý život ses jen tiše vez
Tady máš- tak to je prosím veslo
To si moh vědět hned když si na loď vlez

Jsi zrozen pro práci máš to psáno v rodu
Sudičky utkaly už tvůj pracovní šat
Tak tady nestůj a běž čeřit vodu
Anebo poznáš co je to mít hlad

Jako kormidelník chceš řídit svůj osud
Cesta vzhůru je hrozně daleká
Ty ses válel v podpalubí dosud
Tak si pospěš- štěstí nečeká

Tohle to na rukou tak to je ztvrdlá kůže
Takovou budeš jednou i ty synu mít
Každý má to na co se sám zmůže
Život je boj a tak se musíš bít

Musíš se činit v téhle kruté vřavě
Zástupy jiných ti šlapou na paty
Co snášíš stěží oni zvládnou hravě
Zůstaneš chudý a nikdy bohatý

Celý svůj život budeš tvrdě makat
Nakonec zjistíš žes z toho houby měl
Jak jiný pískne tak ty budeš skákat
No tak si rozmysly jestli bys to tak chtěl
Autor Bolder, 15.01.2009
Přečteno 459x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Lilly Lightová, kleopatra.sedma, valaki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí