Co jsi?Jsi vosk.

Co jsi?Jsi vosk.

Anotace: Už jsem přišla na to jak držet rytmus...

Plzeň dvanáctka a zelená..
Pije bitvu o svá ramena.
Na ramenou tíha veliká
tíží ožralého dělníka.
Deset dětí, jeden malý dům.
Proti žalu pomáhá jen rum.

Manželka je celkem sedřená
padá denně na svá kolena.
Božským zrakům ale uniká,
protože je děvkou státníka.
Dává zdarma jenom sousedům.
Rozhlásili, že má velký um.

A o čem je tahle básnička?
O životě jako o svíčkách -
můžeš se z něj klidně roztopit.
Či ve vlastním vosku utopit.
Víš, že nemáš nic a nejsi nic,
tak pro příště musíš chtíti VÍC!!
Autor mozec, 15.01.2009
Přečteno 303x
Tipy 10
Poslední tipující: prync, Lilly Lightová, jedam, kikis, enigman, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka byla nejlepší...tip.

13.02.2009 08:29:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí