Motorky

Motorky

Anotace: ................

Motorky jedou krajinou
nekončící hodinou
užívají si volnosti
jako ptáci v oblacích

budeme se spolu toulat
Dálnicemi života
dokud nás nezastaví déšť
ujedeme všem policajtům
vyhneme se zlým lidským plodům
výplodům lidské blbosti

cigaretový kouř
whisky chutná
dívce v baru

když čekám na slunce
mezi zastávkami
tajnými policejními hlídkami
téhle džungle
drog
chlastu
sexu
a kytary

čekám na slunce

čekám na tebe
až se objevíš

to je nejdivnější život co znám

čekám na tu dívku z baru.
Autor Vlk v rouše, 15.01.2009
Přečteno 305x
Tipy 21
Poslední tipující: Lasska, Romana Šamanka Ladyloba, Holis, LucQa, boruvka175, okapovaroura, 6thSun, Tacca, enigman, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přečetla jsem hodně Tvých básní...tuhle mám nejradši...

22.01.2009 19:43:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí