Nastal čas Vánoc...

Nastal čas Vánoc...

Anotace: ?..?

Přichází ten zimní čas
táta přidal do kamen
nálada vánoční v nás
rodina chce říci sbohem

U dveří jsou boty lesklé
kufry plné k prasknutí
pod strom spadla baňka teskně
facka jako poklona
ticho místo tlesknutí

Matka vnímá realitu
cítí smutno v pokoji
otec nechce vidět nic
dcera stojí u dveří

zvonek zvoní
kapr leká
bratřík u dárečku plesá
oči mámy slzy roní

dveře bouchly!

Štědrý večer nastal!

otec láhev otvírá...
Autor fisico, 28.09.2005
Přečteno 1451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí