Kečupová tyčinka

Kečupová tyčinka

Anotace: O tyčince na kterou jsem měl velkou chuť, ale už na mě nezbyla.

Naštvali ste mě moc,
včerejšek byla tyčinková noc.
Do pekárny ste si na ně zašli,
úplně všechny jste je schlamstli.
Nezbyl z tyčinky ani drobeček,
co by zaplnil mravenčí hrobeček.
Noční můry se mi teď zdají,
o tyčince co v pekárně prodávají.
O tom kousku pečiva,
co na jazyku se rozplývá.
O té kečupové žíle,
vinoucí se jak nekonečné míle.
O tom šedém máčku,
připomínající barvy mráčku.
Já si můžu nechat zdát,
jaké to bylo se jen ptát.
Autor Tungata, 28.09.2005
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí