Síla mysli

Síla mysli

Anotace: ...

Paprsek ranní
pálí mne v dlani
a další ve vlasech
zas ležím v snění

kamínky radosti,touhy a smíchu
svádí mne velice ,velice k hříchu
svázaná svými sliby
ležím a sílím

duchem co čeká že se stane
ach pane,pane
jak těžké okovy máme my lidé
záleží jen na nás co s nimi bude

je v naší mysli život daný
kladně přemýšlím
a čekám na smích
který porazí hnusné touhy

po kterých jen slzy jsou pouhý
smích a radost vyhrát musí
vždyt léčí
už slzy se mi tak hnusí

už nesním,už trhám růži i s trním
krev neteče po mé kůži
teče na srdci co tolik chce
a dostane pane,pane
po čem touží...
Autor Quigleika, 16.01.2009
Přečteno 357x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Lilly Lightová, LucQa, oběžnice, Bíša, Zasr. romantik, lucajda89, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za myšlenkový obsah. Je to působivá báseň, svým způsobem citlivá.

19.01.2009 10:05:00 | NikitaNikaT.

Je hezká. Líbí se mi. Jsou v ní povedné výrazy.

18.01.2009 10:08:00 | Lilly Lightová

Ta je taky dobře čtivá, je v ní síla...díky za zastavení u mě.

17.01.2009 11:14:00 | oběžnice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí