Raj

Raj

Anotace: .....

Tak jako pláž posetá růžemi,
jak bilý sníh z letního rána.
Suchý déšť jak osmý div zdá se mi
v dálce se otvíra nebeská brána.

Bezedná studna kam laňe chodí pít
za svitu měsíční záře.
V téhle zemi já chtěl bych žít,
jen slza mi stéká do tváře.

Toulal se v horách,bloudil jsem světem,
ptal jsem se lidí jestli ji znaj.
To babičky před spaním vypraví dětem
o zemi,která se jmenuje
.............ráj
...
Autor drak-t, 28.09.2005
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobrá pohádka. Změň zaměstnání...

29.09.2005 10:00:00 | Miguel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí