Když na tebe myslím mami...

Když na tebe myslím mami...

Anotace: a když vím jak se termín blíží........

Spínám ruce k sobě,
a zavírám oči...
Panebože...jestli jsi,
a já věřím...že...

Ach vždyť víš,
tak proč to říkat nahlas?
Prosím jen,
aby se nestalo to...z čeho mám strach...

V nouzi,
věříme....
Na boha,
na osud...

A proto mám strach,
jestli není už pozdě....
Slzy...stékají,
nic není tak lehký...

Ach, vždyť já vím,
ale prosím......
Jen ať to dobře dopadne,
protože už teď bez ní....

Klesám ke dnu,
a mám příšerný strach....
Že jednou zavolají,
a řeknou: Je nám to líto!

Dostanu hysterák,
a možná mi bude všechno jedno....
Stáhnu se,
a nebudu dýchat....

Bože, ty víš,
co pro mě znamená....
Jak jí mám ráda,
i když jí to NIKDY neříkám....

Ty víš,
jak to se mnou mává....
Už teď,
a jak po nocích...

Když jí vidím spát,
pláču a trápím se....
Ale hlavně....ach hlavně,
se bojím, abych jí neztratila...
Autor whiolet, 16.01.2009
Přečteno 256x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, Oťas, Holis, Bíša, Lota, Churry, *whatsoever*
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To doufám:D

09.02.2009 16:28:00 | whiolet

wow...Mrazení v zádech...

17.01.2009 19:15:00 | Barpob

Máš dobré srdce...

16.01.2009 23:12:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí