Možná se něco změní...

Možná se něco změní...

Anotace: Tak tohle byla básnička na přání...a měla celkem úspěch...=))

Petí,jsi člověk fakt úžasnej,
roztomilej,hodnej a děsně krásnej...
Víš dobře jak moc pro mě znamenáš,
řekla bych,že už mě dost dobře znáš...
Jseš někdo,kdo se vryl do mého srdce,
celkem zvláštně a velice hluboce...
Mám takový tendence často se do tebe zamilovávat,
musím si nad tím vším hlavu lámat...
Nevím proč jsi to zrovna ty,
kdo ovlivňuje moje pocity...
Ale jsem ráda,že jsme aspoň kamarádi,
co se mají hodně rádi...
vážím si tebe a našeho přátelství,
i když někdy časem bych s tebou šla i do manželství..=D
Nevíme jak to dopadne,
třeba ten tvůj vztah už úplně vychladne...
Možná se něco změní
a bude to pro nás oba překvapení...
Chci ti jen říct,ať dopadne to jakkoli,
zůstanu při tobě i přes všechny ty voli...=)
Mám tě ráda opravdu velice,
patří ti kus mého srdce...
Autor beruška.andílek, 16.01.2009
Přečteno 436x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí