Človíček

Človíček

Anotace: Je to text písničky, která se opravdu jmenuje Človíček, ale tři slova jsem musela vytečkovat, protože byly vulgární...ale jinak je to podle mě pravdivej text..Líbí se mi...snad nevadí, že jsem to použila :)

Malinký človíček utíká do své díry,
honí ho nechutné strašidlo jménem moderní svět.
Moderní svět plnej strachu, zla a špíny,
snaží se človíčka dostihnout a pak smrt.
Utíkej človíčku, dokud máš jen dost síly,
snaž se teď trochu přemýšlet.
Přemýšlej o nějakém krásném místě,
kde tě nedohoní ta ku..a svět!
Utíkej človíčku, dokud máš jen dost síly,
hlavně to probůh nevzdávej.
Utíkej na to krásné místo,
a tamtý sv..i zamávej.
Tak to vidíš človíčku, stačilo jen chtít,
teď už jseš těžce za vodou.
Moderní svět máš totálně v p..i,
řídíš se jen vlastní svobodou.
Svou krásnou svobodou,
nádhernou svobodou,
překrásnou svobodou,
kouzelnou svobodou...
Autor Endushka, 16.01.2009
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo díky...tak víš co..nechci aby si o mně pak mysleli všichni,že jsem něaká... :)

16.01.2009 18:17:00 | Endushka

heh vulgární..:) tak slušnou vytečkovávací punkerku sem snad eště neviděl;)

16.01.2009 16:52:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí