Sukně

Sukně

Anotace: já je tak miluju...

Jó když žena nosí sukně,
zvlášť ty kratší, nad kolena,
a určitě ne denně nutně,
pak bývá způlky odhalena.

Však skryto je stále dost,
což fantazii nenechá spát,
žena v sukni, to je skvost,
a já je mám tak moc rád.

Sukně podtrhává krásu ženy
a dělá její tělo svůdné.
Umí kouzla nade všechny,
mé oči pak nejsou smutné.

Proužky, kostky či bez vzoru,
vždyť já nejsem puntičkář,
jen když sukně je místo kalhot,
já jsem prostě sukničkář.

16.1.2009
Autor miroslaF, 16.01.2009
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

všude je abab, jen v poslední strofě už nebyla na vymyšlení rýmu síla?:)
a dlouhý jsou taky pěkný;)

16.01.2009 16:31:00 | melancholik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí