Áda

Áda

Anotace: tak to bylo.

Čikitilo s Puškinem
courali se Berlínem
rozbombardovaným
vzduch byl cejtit benzínem
a Džugašvili se synem
byly schovaný.

V hlavním stanu Hitlera
sahali si na péra
byla z toho aféra
u Braunovic Evy
zavolala galerce
ta sehnala kus koberce
a dál nikdo neví
jak to vlastně bylo.

Možná že Áda Hitlerů
v Brazošce či v Peru
u moře se válí
a v plážovým úpletu
motá hlavy dál světu
Peruánky balí.

Bez knírku a bez patky
po večerech pohádky
dětem vypráví
o říši co vůdce měla
o vojsku co světem jela
v zbroji křížem zdobený.

V prachu cest se stopy krve
ztratí dneska jako prve
vždy pro nový učení
pro pot hněv a nadšení
pro žaludky hladové
vstanou nový Ádové
Autor zenge, 16.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: raďo, Holis, Mario de Janiero, Zasr. romantik, Psavec, Faileen, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zenge, ty jseš zvíře, už se těším, co příště zas vymyslíš! ST**. :-)

17.01.2009 09:25:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí