Nenič se

Nenič se

Anotace: pro sedmikrásku * * * na konci čti "to je svět"

Nenič se.
Pojídači ostnatých drátů
. . . . . . . . . . . . . . . . vzdychají v podzemích,
čekají na odplatu,
na výhru bezcenných
. . . . . . . . . . . . . . . . dnů.

Ulpívají na zdech
. . . . . . . . . . . . jejich pocity,
stékaj' se ve švech
. . . . . . . . . . . . a proudí jako řeka
až k moři, cesta předaleká
je vede zákrutami ulity.
Tohle bys chtěla?
. . . . . . . . . . . . Kvůli tomu jsi dospěla?

Nenič se. Touha je bláhová
a slova
prostě občas nepohladí,
. . . . . . . . . . . . . . . . zabolí.
A skutky jakbysmet.
Autor Bůchví..., 16.01.2009
Přečteno 325x
Tipy 22
Poslední tipující: Holis, Alasea, klara07, Noc17, okapovaroura, malá čarodejnice wiggová netopýrková, bellis perennis, dablik007, páááááááá, Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

svatá...jo svatá pravda...takovej je svět
bohužel?
bohudík?
bohu?

17.01.2009 19:16:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

skutečně...tohle je svět. můj svět... děkuju

17.01.2009 16:08:00 | bellis perennis

..povedená..moc

17.01.2009 07:31:00 | páááááááá

Myslím, že svět umí být i krásnej, jen je potřeba, se dobře dívat... :o)

16.01.2009 22:26:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí