Maják

Maják

Anotace: na vlnách života jako na moři...

*

V jemné duše harmonii
všechny smutky navždy skryji
a zahodím do moře,
přijdu k tobě v pokoře,

vím, že čekáš, doufáš, věříš,
ucítíme souznění,
že my dva, to ještě nevíš,
jsme si Bohem souzeni.

Prstýnek a kytku kvítí
přines pro svou nevěstu,
mé oči nám budou svítit
jak maják ve tmě na cestu.

*

*
Autor Jaromila, 16.01.2009
Přečteno 243x
Tipy 11
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, enigman, jedam, Kapka, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí