Tajná lásko

Tajná lásko

Anotace: ...

*

Tajná lásko, miluji tě,
klidně přijď, už nejsem dítě,
ke mně přijdi blíž;

aspoň náznak dej mi malý,
kde se skrýváš, proč jsi v dáli,
dál hledám tvou skrýš;

jizvy v srdce smutek píše,
přijď, dám pít ti ze své číše,
políbit mě smíš;

bez tebe je prázdno v bytě,
stále vroucně miluji tě,
však to dobře víš;

kéž tvá vůně na mě dýchne,
volám tě a hlas můj tichne,
což mě neslyšíš?

*

*
Autor Jaromila, 16.01.2009
Přečteno 290x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, Holis, okapovaroura, enigman, Květka Š., jedam, Kapka, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

supr...

16.01.2009 23:40:00 | jedam

Plná touhy...

16.01.2009 23:17:00 | labuť

...něco o tom vím ST

16.01.2009 23:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí