Karel IV. 1.

Karel IV. 1.

Anotace: Něco : - )

I.

Dojít tak daleko a sám , jak to jen jde ,
na konci prázdnota ,co srdce mi rve ,
mi kráčíme spolu s ní , když ona tam vejde ,
je konec .. prohráli , s pýchou , ty Lve !

co chránils mou zemi , mou lásku , mou jedinou ..
vyšel jsem vstříc té temnotě a pýše !
nejdříve mluvili pak prali se mnou !
kde já byl sem se lvem na hrudi či výše ,

bojovat pro pravdu , hrdostí a láskou ,
Lev králem , já po něm to žezlo s mečem ,
vládnout té zemi , té ženě , tou !
vítězím , tak rád ! a děkuji všem mím lidem !
Autor Polik, 16.01.2009
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., páááááááá
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Celkem pěkné, zajímavé. Má to myšlenku a dobře se mi báseň četla.

01.02.2009 18:46:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí