Karel IV. 2.

Karel IV. 2.

Anotace: A ještě něco ; - )

II.
Pojďte budem brečet spolu , nahoře nad propastí ,
kde dole leží , ona , tak zářivá tak sama , co mstí ,

mě se za to , že sem ji nechal a věnoval se té druhé ,
té kterou mi chtěli stejně upřít , za to , že sem jí moc ,
,miloval , pak když uzmul sem ji a vrátil se zpět k té prvé ,
hrdě sem ji pojmul za vlastní a vyzdobil jí - sem přemoc ,

toť moje koruny , Můj lide !
Autor Polik, 16.01.2009
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., páááááááá
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach ta láska... nn, vracet se zpět.. nevím, nevím,...

01.02.2009 18:47:00 | NikitaNikaT.

..zajímavé..bude mít ještě pokračování?

17.01.2009 07:29:00 | páááááááá

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí