Podlehnout = zvítězit

Podlehnout = zvítězit

Anotace: ?

*

Krása se ti upřít nedá,
ani láska, dál ji hledám,
čekám, až mi vyjdeš vstříc,
neukážeš touhu víc,

schováváš ji za svou masku,
touhu, zájem, radost, lásku,
jednou ti ji servu s lící
v milování při dvou svících,

pomůže mi vůle boží
podlehnouti na tvém loži,
tam se pozná pravý cit,
podlehnout = zvítězit.

*

*
Autor Jaromila, 17.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Holis, okapovaroura, takova, labuť, jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tomu se nedá nic vytknout

17.01.2009 12:07:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí