Stačí říct

Stačí říct

Anotace: slovíčko...

*

Jenom slůvko vypusť z úst,
nechej klíčit, nechej růst,
zasaď v moje srdce sémě,
ať tam klíčí, roste ve mně.

Stačí říci jednu větu,
dodáš sílu mně i světu,
ať je krátká nebo dlouhá,
mně stačí tři slůvka pouhá

nebo mlč a zavři ústa,
srdce proměň v místa pustá,
někdy je to těžké, vím,
stačí říct, já pochopím.

Potřebuje tě snad každý
pořád, lásko, stále, navždy,
s tebou všemu rozumím,
vzdát se tě – to neumím.

*

*
Autor Jaromila, 17.01.2009
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: Bíša, okapovaroura, Psavec, takova, enigman, Květka Š., Zasr. romantik, jedam, labuť, Mario de Janiero, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bez lásky žít je moc smutné.

17.01.2009 12:56:00 | Psavec

já ti nevím,snad se dá žít bez lásky,ale ne sám-líbí!

17.01.2009 12:06:00 | takova

To asi nikdo..

17.01.2009 00:26:00 | labuť

Souhlasím..

17.01.2009 00:20:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí