Potišjomky

Potišjomky

Anotace: i sny nás poblouzní,že nevíme kudy kam...

Sbírka: Zokadooka

Potišjomky,
Na nitce tenké přivázán
Vkradl se mi do spánku
Pokradmu a zlehýnka
Jak klíč
Když v noci do zámku
Sune se dlouze a opatrně…

A když zámek
té lechtivé prosbě odolal
cvakl,
a můj klidný spánek
do nenávratných dálek
odcválal…

Víčka má
se však ještě neotevřela
Spím..
a přesto zdám se býti bdělá
Jen záchvěv chmýří odhaluje
Přítomnost neznámého stínu
Co za mnou
Na nedostižné gondole své pluje…

Já z okénka
svého vzdušného zámku
mu mávám..
..A přitom toužím zlákat ho
..do své tajnosnubné sluje…
Autor zvířenka, 17.01.2009
Přečteno 295x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, hanele m., Kapka, okapovaroura, V.N.Losinský, Noc17, enigman, Tacca, jedam, blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí