Radost?

Radost?

Anotace: Do básniček se to snad už ani nedá řadit...

Jakýsi druh radosti
Je uvnitř mě, asi
Nevidím do sebe, nevyznám se v sobě
(a Komenský se otáčí v hrobě)
Jsem já jediná na celém světě

Nikdo už nesdílí tyhle pocity
Samoty, stestku, radosti?
Ten sobec ve mně stále roste
Neumím to zastavit, nevím jak

Strach?
Ze svazků, závazků, zítřků
Ze slibů, mých i tvých
Ze stínů mrtvých a očí nádherných
(Úst jahodových)
Z přátel?
Autor child.of.saviour, 17.01.2009
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí