Poštou

Poštou

Anotace: .

Zas jenom na moment, pro chvilku krásna
I když to nedává pražádný smysl
Sbalím se, vynechám kolonky
pošlu se v poštovní obálce kamsi do nejasna

Od schránky ke schránce tiše bloumat se
Prázdná a čistá
Bez písmen, bez známky
Má nicotnost, mé nebytí, daleko ke kráse

Až mě kdy někdo rozbalí, bude číst
Hledat, co jsem chtěla
Odkud a proč přicházím
Odpoví tichem jen prázdný, nepopsaný list

Mé ticho je poselství, mlčí, však dýchá
Kdo život nevnímá, ten, kdo dech neslyší
Stěží najde prosbu
V tom cáru zoufalství, prázdna a ticha
Autor anilwap, 17.01.2009
Přečteno 285x
Tipy 13
Poslední tipující: WAYWARD, Holis, okapovaroura, Mbonita, 6thSun, jedam, páááááááá, zlomený a nanicovatý -__-, Vladimír P., zvířenka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

popiš listy

17.01.2009 02:29:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Výborný kousek - touha x skepse (nicota) moc hezké:-)

17.01.2009 01:53:00 | Vladimír P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí