Varybary

Varybary

Anotace: ,,

V jednom baru u Varů
popadl sem kytaru
to vám bylo kraválu
u klavíru pro Kláru
rozjel sem to po staru
starej dobrej rokenrol
s whiskou spláchne všechen bol
jako v ringu na šest kol
do gé á a do dé mol

rokenrol,rokenrol
dole se má holka hol

Po všech stolech tancovali
jako blázni hosti z lázní
někdo řekl že to balí
že je zvyklej žít jen v kázni

rokenrol,rokenrol
jen se strope hlukem drol

My táhli jsme to do svítání
o třech deckách solutanu
co vy víte milá paní
co dělá váš manžel k ránu
možná tančí rokenrol
a nebo taky ne
možná usnul na klíně
holky laciné...
Autor zenge, 17.01.2009
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, Jana M., Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrej nářez. ST! A taky jsem ve Varech nějaký čas jako děcko bydlel. To se tam ještě mluvilo víc německy než rusky...

17.01.2009 18:07:00 | Mario de Janiero

Tomu říkám odvaz!

17.01.2009 16:11:00 | Jana M.

To je pěknej rokec. ST ***

17.01.2009 11:11:00 | Zasr. romantik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí