Druhý křest vinárny

Druhý křest vinárny

Anotace: Kálečovu vinárnu jsme pokřtili už před dvěma roky, tentokrát to bylo "biřmování".

Pojďte dále, milá dámo,
jsem tu stále, nemám volno.
Chcete víno nebo kávu,
jste tu mimo kalup davu.

Zde u krbu máte chvíli,
kde se drbu daří velmi.
Hovor plyne, v láhvi víno,
rychle mizne. Ale dámo!

Vy nejste ta, co nedá,
jejíž ruka něco hledá.
To se nedá, co vy chcete.
To se nedá!!! Tak ho držte!

Hrajte si s ním, i já to rád,
a držte pevně, nerad bych cák!
To ten knoflík, co vše drží,
a můj kolík tlakem srší.

Jenom zamknu, ať to kůzle,
zubem stisknu, vezmu do rtů.
Těla nahá, vášeň pálí,
tvoje snaha k cíli běží.

Stud jde stranou, tělo volá:
Ještě jednou! Chci to znova!
U krbu v ní, tam laskáme se,
už dlouho s ní se rájem nesem.

Ráj už končí, mám tě rád,
světla tvých loučí budou tu plát.
Bylas to ty, co dávala,
lásky plody, tys voněla ...
Autor Zasr. romantik, 17.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 17
Poslední tipující: NikitaNikaT., labuť, snupicek, LucQa, Lorraine, Bíša, okapovaroura, Mbonita, Květka Š., WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hm... to je zajímavé a svým způsobem působivé :o)

20.01.2009 06:07:00 | NikitaNikaT.

To teda bylo "biřmování",juj...

17.01.2009 11:35:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí