Poušť

Poušť

Anotace: Pár řádek, co člověka napadne, když si připadá sám a přemýšlí nad svým cílem.

Ztraceni v poušti, bez vody zoufalí,
nekonečným pochodem zmoženi jsou,
všude jen písek, ve vzduchu beznaděj,
už nemohou, ale přesto stále jdou.

Poháněni jsou touhou po svobodě,
trpí, ale strach z neúspěchu nemají,
jen ústa si přejí smočit ve vodě,
jinou cestu než cestu pouští neznají.
Autor Jamesow, 17.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 3
Poslední tipující: Alasea, Bíša, v.hercik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí