KAMARÁD TAKY RÁD

KAMARÁD TAKY RÁD

Anotace: ...

Uviděla jsem tě na parkovišti stát,
šla jsem s hlavou vztyčenou jako páv,
ty jsi nastartoval auto a nemuseli jsme nikam hnát,
měla sem tak blažený úsměv,zvláštní stav,
a ty usmíval ses na mě zas,
a dobrá nálada? ta přišla snáz...

Pamatuješ si na to odpoledne?
škrapkání na zádech a veškerá nervozita spadne,
komentování přihloupejch filmů,
a poznatky o nových dojmů...

Seznámil jsi mě s kamarádama,
koupil jsi mi, co sem si přála,
Byl si kamarád,co mě měl vždycky tolik rád..

Večer lehla sem si za tebou do postele,
řekl jsi mi:"ty tak krásně voníš,pojď ke mě"
a já se k tobě přitulila jako tenkrát,
hladil si mě po vláskách snad stokrát...

A pak se stalo něco, co nečekal ani jeden z nás,
jenže já teď sedím doma a vzpomínky nepřešli hráz,
Tak co se to stalo, víš to snad?
chci plakat, řvát či se usmívat?
Autor Mispul, 17.01.2009
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Bíša, PoeziGirl, kikis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí