Kdo může...?

Kdo může...?

Anotace: ...

Odlesky saténových par
bezhmotné zlato na hladině
sladce mlžný zmar
bodání hlasů v prázdném klíně
šepoty nitra
názvy stanic známých názvů
vláčena životem
oči plné stěn

plné, ale nečtoucí
významy
symboly vědoucí
povědomí o ničem
lži
krádež času za plotem

korálky marných chtění
nitky na rubu ubrusu skryté
neslyšné chvění
beton s kusy nehtů a kůže
lepkavé sítě
vyrvané šediny reality
dítě
hra na marné city

kdo může ?

na víku popelnice
tvé růže
Autor spare, 17.01.2009
Přečteno 234x
Tipy 24
Poslední tipující: Manon.H, Holis, Chancer, labuť, jedam, Štěpina G, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, Lota, enigman, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uchvátil mě stejný obrat jako WAYWARDa..masakr.
Kdo může? Lidi..lidi které nelze označit cejchem člověk, tak!

18.01.2009 18:23:00 | Chancer

...beton s kusy nehtů a kůže...parádička

17.01.2009 20:12:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí