Něco změnit

Něco změnit

Anotace: Možná to jenom tušíš,ale možná by se mělo něco změnit..

Sbírka: Samota

Tušíš!Asi by se mělo něco změnit.
Jistotu nemám něco udělat chci.
Něco změnit.

Tak napřáhni se lehce
I když se ti hlava zatočí.
Ukaž co umíš
Zastav rychlík půlnoční.

Hádej!A možná něco uhodneš.
Vstupuješ na led,možná upadneš.

Tak nečekej už na nic
Prolom stěny fantazii držící.
Jen tak stát se mi nechce
Zvedni pochodeň zářící.

Doufáš!V naplnění předpovědi počasí.
Slunce chvíli pálí pak ho někdo uhasí.

Pro lepší zítřky
V naší době
Najdi sílu
Někde v sobě!

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 29.09.2005
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tak to je fakt hezký.Já vždycky toužím něco změnit když se věci zaběhnou do únavného stereotypu který bytostně nesnáším...

29.09.2005 13:50:00 | Ninala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí