Existence

Existence

Anotace: ...

Tak samozřejmá
a zadarmo,
celý život.

Proč nehnat se
s větrem o závod,
na kterém nezáleží?

Spadneš na hubu.
A natlučeš si,
bude to bolet.

Hloupý dav posměváčků
udělá jen to,
co nejlépe umí.

Zabolí mě to s Tebou,
protože Tvé slzy
pak marně budou kanout.

Nezapláčeš kvůli šrámům,
ale protože ztratíš
v tom pitomém závodě,
na kterém nezáleží,
a Ty tak budeš krvácet
úplně zbytečně.
Autor Demedalex, 17.01.2009
Přečteno 278x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Maro Deives, Hesiona-Essylt, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nezbývá, než najít pro život jiný způsob, než závodění.

17.01.2009 22:10:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí