Emily z růží

Emily z růží

Anotace: po shlédnutí filmu exorcism of Emily Rose

Emily z růží

Já...........

vidím někde v dáli,
jak její vlasy vlály,
v té zahradě radosti
měla jen dvě možnosti.

Tam cestu smutku přijala
a s Bohem se setkala.
V jejích očích vidím radost,
na cestu jí dávám za dost
požehnání ode mne
tisíce růží pro tebe.

TO EMILY ROSE
Autor irisY2K, 18.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí