Následující život

Následující život

Anotace: Jaký bude?

Snad po tomto životě, něco dalšího bude.
Snad mojí svíčku nikdo navždy nesfoukne.
Snad do mého nynějšího života nikdo neďobne.
To by mě moc mrzelo.
To by bylo to zlé zlo.
To by bylo to, co vše krásné zničilo.
Někdo mi snad pomůže.
Někdo se snad najde.
Někdo, s kým můj most postavíme.
Most, v životě.
Most, v mé cestě.
Most, v mé temnotě.
Temnotě, co mě doprovází.
Temnotě, kde jsou anděle i čerti.
Temnotě, která mi leze na nervy.
Ona udá, kam budu moci.
Ona udá, den i zlé noci.
Ona udá, kam si lehnu, přeci.
Snad v duši mé nezabloudím,
Snad se dostanu na vzduch.
Snad se jednou narodím v životě dalším,
Snad někde opět vzklíčí můj duch.
Autor James Tony, 18.01.2009
Přečteno 261x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji za typ.

Většinu lidí určitě zajímá, co bude po smrti. A už by nám to mohl někdo přijít říct

18.01.2009 12:31:00 | James Tony

A nejen tvůj, někteří chtěj taky.

18.01.2009 12:08:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí