Svítání

Svítání

Anotace: Kde bychom byli, kdybychom nemohli snít?

Mé přání je
sny si prožít znovu
štěstí chytit do dlaní
utéct rychle pryč
než-li příjde svítání

Snažím se
nezabloudit
do černých koutů
noc je dlouhá
a sny se chytit nedají
Proč já,
jsem tak hloupá
na sny věřím
přeháním
Autor Elizabeth-Lili, 18.01.2009
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: 4LJFilip, Bíša, Kubino 2, jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí