Hokejbal

Hokejbal

Anotace: sportovní myš maš, moc se mi to ani nelíbí, ale je to takové spontánní

Z asfaltu blesky lítají
červený oči máš
nohy i ruce kmitají
soupeře na lopatky dáš

v týmovém duchu
za svým cílem jdeme
v meziherním ruchu
tréninky do krve dřeme

je to síla, je to jízda
mantinely náporem praskají
není vždy snadná výhra
ruce nadšeně tleskají

pojďte pane pojďte
budeme hokejbal hrát
impulzy rváčské kroťte
musíme čestně hrát.
Autor Kubino 2, 18.01.2009
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: bejbyyyy, Kapka, Jarin Kalin
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí