Souznění duší

Souznění duší

Anotace: ...

*

Vykrojené srdce v tváři
pod nosem máš červené,
ústa tvá ti láskou září,
rty dva k sobě spojené

povídají o tvé lásce,
slůvka krásná šeptají,
bolest vrytá v oční vrásce
náhle zmizí potají.

S tebou nic mi nechybí,
když mě rty tvé políbí,
slyším tě v svém srdci, v uších,
tak mi zní souznění duší.

Na oplátku vracím všechno
jen to hezké, co sám chceš,
vím, že celým srdcem, duší
opravdu mě miluješ.

Pozadu též nezůstanu,
přispěchám ti rychle vstříc,
doleju náš pohár lásky,
napít dám ti o lok víc.

Dálka ještě dělí nás,
však jen teď, na krátký čas,
duše tiše žalují,
srdce navždy milují.

*

*
Autor Jaromila, 18.01.2009
Přečteno 606x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, jedam, okapovaroura
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí