Intrikánko!!

Intrikánko!!

Anotace: ..proč tohle děláš ...??..=(

Sbírka: V nostalgii B..

Intrikánko,čarodějko,
vrať mi mou chuť žít.
Byť nikdo tomu nevěří,
já bez tebe umím být!!!

Lhářko s falší ošemetnou,
sťala jsi mi hlavu.
Nehádej se přeci se mnou,
to já jsem tady v právu!!

Vymetla jsi pavučiny,
všechny s vůňí minulosti.
To já můžu za zločiny
bolavé až v morku kosti...

Ani jedné věty, činu,
ničeho už nelituju.
Čím dál víc Tě NENÁVIDÍM,
za to, že Tě POTŘEBUJU!!!
Autor Sana.sorrow, 18.01.2009
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: Ještě dítě, genca, jesterka, Quigleika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí