Nocí osudovou

Nocí osudovou

Anotace: v noci se dějou věci

Nocí osudovou

Tam v dáli běžím já
Velký démon
Neotáčím se zpět
Honí mně mamon

Vrtat koleno dám si
Pro pár korun,
Které mi ještě schází
Než bude balík!

Nepůjčím nikomu nic!
Ani potřebným!
Já přece vydělal majlant
Na lidech sedřených…

Hromadím doma prachy
Na půdách přehazuju
Aby neshnily
Než koupím Fortunu!

Sázím na dobrý koně
Málokdy se pletu
Lidé se ve mě mýlí
Dělají ze mě lakotu…

Podnikám s reality
Nabízím bydlení
Pro toho, kdo mi
Zaplatí první

Rejžuju na všem
To se dnes může
Zákony ovšem
Obchodům přítěž…

Pak spadla klec
Já upadl v kómat
Zrovna,když dostal jsem
Největší rabat…

Zákony džungle
Neplatí v nebi
Tělo mé smaží se
Navěky v pekli
Autor v.hercik, 18.01.2009
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí