Studna

Studna

Anotace: ...

Topím se ve studně samoty,
všichni jsou plni ochoty,
podat mi ruku snaží se,
jen pomozte mi, topím se

všechny ruce jsou však krátké,
jako život můj jsou vratké,
odpovědné za budoucnost,
vidím tu mou nemohoucnost

Topím se ve studně samoty,
pokoušíš dělat tu drahoty,
vždyť není sama říkáš si,
já kapesník schovávám do kapsy

kolem mě je jen zeď,
řekni, co mám dělat teď,
která ruka je ta pravá,
a která jen zlo mi dává

Topím se ve studně samoty,
klesám ke dnu-do temnoty,
pořád však vidím bílý kruh,
a kol něj ten rukou ruch

zvolit jednu nebo dvě,
už jen sténám bolavě,
ať už rychle vyberu si ruku,
ať už rychle ta studna je z krku
Autor Sllunce, 18.01.2009
Přečteno 274x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, lucajda89, kikis, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Studna samoty...Může být bezedná, může být vyschlá, či plná vody. Záleží jak ji člověk vnímá. Co v ní vydí. Zda v ní nachází potřebné. Či mu brání jít za tím po čem touží.
Dovedlo mě to k zamyšlení:o)

26.01.2009 19:42:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí