daleko-

daleko-

Anotace: pro mého přítele, ktery je tam nahoře

Nestesti se stestim se strída
Ja přemýšlím, jak změnit ten úděl
že láska není černobílá
že je tolik barev, jak na světě těl
Vlastovka odletí do teplých krajů
a mé srdce mrzne tu v kupách sněhu
ty dávno nevíš, co já si přeju
tys odešel, daleko, tam kam já nemohu.
Na obláčku sedíš a kouříš si dýmku
svět se ti zdá, tak příšerně malý
já žiju sama tu, tak těžkou realitu
život je tak zlý a nestálý.
Autor klajusenka, 18.01.2009
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Lilly Lightová, Kapka, Bíša, Kyška
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí