O nehodné žábě

O nehodné žábě

Anotace: pohádka...skoro

Sedí žába na prameni
kysele se tváří
vody nedá ani kapku
životy nám maří.

Nevšímá si proseb, nářků
a myslí si v duchu
jste to lidé pěkná pakáž
buďte si na suchu.

Po dobrém už cesty není
máme lidské ztráty
v tom přichází naše spása
americké státy.

Kulometem rozstříleli
žábu nepřítele
voda a krev tečou proudem
ach, jak je to skvělé.
Autor Kyška, 18.01.2009
Přečteno 415x
Tipy 8
Poslední tipující: Radhuza, Jarin Kalin, lucajda89, hezule, Kapka, Žqáry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je dobré, ta by se mohla přednášet na školách...

13.02.2009 00:34:00 | Jarin Kalin

Červená voda na nic.

20.01.2009 20:48:00 | Kapka

Ale ne-e:D

19.01.2009 15:00:00 | démon zatracení

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí