Zromantizovaný Shakespeare

Zromantizovaný Shakespeare

Anotace: byl nebo nebyl?

Zromantizovaný Shakespeare
se vznášel tragicky
v bublině
ze tří ostravarů.

Pak přišla blondýna
v červeném svetru
a probodla bublinu
svým nehtem
čerstvě nalakovaným
(na růžovo)

Shakespeare spadl
na zem.
A ještě dnes ho bolí
hlava.

Tak sedí u okna
a apaticky zírá
na blondýnu se psem

A hlavu si podpírá rukou
jejíž nehty jsou čerstvě nalakované
(na růžovo)
Autor LaVendel, 18.01.2009
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí