Je to tak

Je to tak

Anotace: Nenajdu víc už nikdy nic.

Je to jako film,
který mě ničí,
je to jako sen,
z kterýho křičím.
Úzkost mi krade dech,
z lesů zmizel mech,
který mi pomohl
z depresí.

Letíme ven,
letíme domů,
do korun stromů,
kde malý ptáček
v slzách se ztratil.
Kam by se vrátil??

Pleháním se trává kácí,
tam i tady letí ptáci.
Autor Annia-tha, 18.01.2009
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí