Zaklej...

Zaklej...

Anotace: Ztracená ubohá duše

Zaklej mou duši,
zaklej, ať slyšíš
na vlastní uši
to co bys měl a musíš.
Řekni ať zmizím
a já v tu chvíli
opustím zem
na místa, kde není den.
Řekni mé mysli
ať už víc nemyslí,
nechci vědět víc a nic
mi už nemůže uškodit.

Tma, tma jen tu
vykonává dobrotu,
pouze pro mě,
pouze pro mě,
a na nikoho nezbyde.
Zaklej mé oči,
ať už nic nevidí,
ať už nikdy nic
nevidí.

Děkuji,
s tím se uspokojuji...
Autor Annia-tha, 18.01.2009
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Kapka, enigman, WhiteSkull, Psavec, jedam, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí