Stínohra života

Stínohra života

Anotace: ...po plátně spěchá, studená na chvíli na vzduchu zteplá...dojem co dotkne se..váhavě ustoupí

Stínohra života
Po plátně spěchá

Krom dojmu z prchliva

Světlo stín nechá

Prázdnota života
Definita chtíče
Co lidi namotá
Jak hadry na tyče
Spěcháme, toužíme
Dobývat sami
Nakonec skončíme jen s prázdnou dlaní.
Autor Lifebreath, 18.01.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Agniezka, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí