Život, pozlátko třpytivé..

Život, pozlátko třpytivé..

Anotace: jaké je to vaše?

Život, pozlátko třpytivé.
Přitom každý nádech,
stojí tolik sil
a přežití je mizivé.

Život, boj sám se sebou.
Vítěze zde není
a smích je škaredá lež.
vztek nic nezmění.

Život, iluzionistů král.
Malíř snových výhledů,
do samého pekla.
Já však o lepší nežebral.
Autor Roger, 18.01.2009
Přečteno 305x
Tipy 17
Poslední tipující: Quigleika, Lilly Lightová, carodejka, sluníčko sedmitečné, jedam, Holis, zvířenka, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká báseň, pěkná slovní spojení.

26.01.2009 15:44:00 | Lilly Lightová

Krasne jsi vykreslil ty stripky zivota.ST

25.01.2009 23:53:00 | carodejka

Vcítila jsem se do básně, jedna z mála opravdu povedených! Děkuji za ní.

23.01.2009 10:26:00 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí