Když jsem byla malá

Když jsem byla malá

Anotace: no jo...far far away... :D

Sbírka: Ztreceno v minutě ticha

Když jsem byla malá,
kousala jsem tužky,
pak jsem s nima psala
a kreslila hrušky

Když jsem byla malá,
měl svět tisíc forem.
Fantazie pracovala
na splnění norem.

Když jsem byla malá,
uměla jsem kouzlit,
nápoj lásky míchávala,
než ho stihla rozlít.

Když jsem byla malá,
četla jsem si v Právu,
a pak dělávala,
že mám těžkou hlavu.

Když jsem byla malá,
ukradla jsem slívy!
Nikdy jsem se nepřiznala,
pro pocity úzkostlivý.

Když jsem byla malá,
přála jsem si dospět v ženu.
A teď bych si zase přála
dudlík, mlíko, čistou plenu.
Autor Egretta, 19.01.2009
Přečteno 358x
Tipy 25
Poslední tipující: joaneee, sinoraLee, sei to do, 5thelement, Vlk v rouše, Holis, Fiserka, Karmínka, Kapka, Evžen Bizon, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D pěkný :D

20.01.2009 15:03:00 | Fiserka

Moc pěkné E. Já ti ty plíny klidně vyměním ;-)

19.01.2009 21:39:00 | Karmínka

Velmi dobrý, ST**

19.01.2009 13:39:00 | Zasr. romantik

...za ST :-)

19.01.2009 11:55:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí