Otázky

Otázky

Anotace: ...

Jak břímě své unésti mám,
co pro mě bude priorita?,
čeho se vzdáti na vždy mám,
jen jedna cesta bude vrytá,
hluboko v srdci, kde láska klíčí,
hluboko v mysli, kde duši ničí,
co má se stát, tak ať se stane,
vždyť osudy jsou dávno dané...
Kdo odpoví mi na otázku,
jak břímě své unésti mám,
jak rozpoznat tu pravou lásku,
komu já svoje srdce dám?...
Autor lovelienka, 19.01.2009
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: Seanko, Holis, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké moc. O svém osudu si rozhodneš sama. Srdce tě povede.

09.03.2009 15:21:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí